8 januari 2015

Bok! (Vill du ha en gratis?)

Nu finns min bok! Man kan tjuvläsa lite om man vill, genom smakprov.se, amazon eller google books. Sen när man har insett att den verkar bra kan man köpa den. Har samlat länkar till ställen som säljer den, du kommer till dem om du klickar här. Rekommenderar dock att köpa den direkt från mig, genom min etsy-affär.

Den kommer också finnas som e-bok väldigt snart. Jag hoppas att konverteringen blir ok och att även den versionen av boken blir fin, men finast kommer den ändå vara som helt vanlig tryckt bok, eftersom den är utformad för det formatet.

Uppdatering: de gratis-ex jag ville ge bort för recensioner är nu paxade allihop. Kan fortfarande tänka mig att ge bort böcker för recensioner, men det får vara för nåt seriöst sammanhang, nån större blogg, tidning eller liknande. Så.. om du lyckas ge mig några bra skäl kanske du kan få en bok. Är inte helt omöjlig. Testa, du kanske lyckas övertyga mig.

Om du inte orkar hålla reda på detta inlägget, så kommer du lätt till info om boken genom menyn till höger här på bloggen. Du kan också hitta info om den och annat jag sysslar med genom min hemsida: regnlund.se.

Ni får gärna sprida info om boken, dela inlägget, tipsa om den, sånt. Har inte så väldigt stora möjligheter att göra reklam. Så blir glad för all hjälp att sprida den.
Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarfältet är inte för debatt. Vill du debattera kan du tex ta upp ämnet i Psykbubblan.

6 kommentarer:

 1. (Jag skrev en kommentar som verkar ha försvunnit så jag prövar igen.) Jag ser verkligen fram emot att läsa din bok men har inte hojtat efter recensionsexemplar eftersom jag som vanligt inte kan säga något om hur lång tid det kommer att ta mig att läsa något. Ibland går det fort, ibland tar det flera år. Hur som helst, vad roligt att din bok kommer ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är kul att den äntligen blivit färdig. Och kul att du vill läsa den. (Vet hur det kan vara med läsandet och tiden..)

   Radera
 2. Jag fick tips av en kompis på en blogg och köpte den direkt har aldrig känt mig så träffad av en titel och bara impulsköpte. Älskar den mjuka respektfulla inledningen. Tänket läsa ihop med stödperson. Tack recenserar vidare om ett tag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hittat min bok. Hoppas du kommer tycka om den. Skriv gärna igen, är roligt att höra hur du upplever den.

   Värme L

   Radera
  2. Min stödperson läser för migvoch vi har inte hunnit så långt men hon läser underbart ich jag kan fråga och jag älskar ditt ödmjuka, tydliga och respektfulla tilltal :D har redan köpt en till men det var synd man inte kunde köpa mot faktura i din etsy-butik. Tack, skriver gärna mer, om du vill höra senare <3

   Radera
  3. Fint att höra detta, och ja :) skriv gärna mer om du vill.

   Nä, etsy har dessvärre inte faktura, och jag har inte ork att styra upp det på egen hand. Finns ju de andra bokhandlarna med, så hoppas det ska finnas alternativ som känns ok.

   Radera