14 september 2012

Tävling!

Jag tycker att jag har lite för få som följer bloggen via facebook, och eftersom jag hört att facebook är typ universums centrum så bestämde jag mig för att ha en liten tävling så det förhoppningsvis ramlar in åtminstone nån mer som gillar mig där.

Du kan vinna ett ex av helt nya numret av tidskriften Avsikter, där en av mina noveller finns med. För att ha en chans att vinna måste du gilla bloggen på facebook, den finns här, eller så kan du helt enkelt klicka på gilla-knappen som alltid finns i sidhuvudet här på bloggen.

När du gillat får du skriva en kommentar till mig så jag vet att du vill vara med i tävlingen. Det går bra att skriva på facebook eller som kommentar till detta inlägget. (Gillar du redan sidan på facebook kan du hoppa direkt till att skriva ett meddelande om att du vill vara med i tävlingen).

Jag lottar en vinnare på måndag 17 september kl 15. Så passa på att tävla meddetsamma så du inte glömmer det och missar det!

Edit: vinnaren är dragen, men det går såklart fortfarande att följa bloggen via facebook.

Här kan du tjuvläsa lite om du vill:
4 kommentarer:

 1. Hej Linnea!

  Jag vill självklart vara med och tävla om ett ex av tidskriften "Avsikter" så att jag kan få ynnesten att läsa dina noveller. De dikter av dig som jag läst tycker jag väldigt mycket om.
  Mvh Marie

  SvaraRadera
 2. Jag vill bara skriva och säga att det var första gången jag läst något av dig när tidningen damp ner i min brevlåda igår (jag har själv med en artikel där). Och jag kan bara säga: Du skriver väldigt bra! Det grep tag, både såklart den mycket sorgliga historien men också ditt sätt att skriva.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Glad att du gillade det, och glad att du ville höra av dig och säga det :)

   Radera