6 maj 2013

Erfarenhet av självskada och tvång i psykiatrisk vård? Vill du delta i en forskningsstudie?

Luleå universitet söker människor som vill delta i en studie:

"Har du erfarenhet av självskadebeteende och har vårdats på en psykiatrisk vårdavdelning? Då är vi intresserade av att ta del av dina erfarenheter inom ramen för ett forskningsprojekt för att få ökad kunskap om betydelsen av individuella behov hos personer med psykisk ohälsa och hur dessa kan mötas i psykiatrisk vård. Syftet med denna studie är att identifiera alternativ till tvångsåtgärder."

Mer information hittar du här.
Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du debattera utifrån det du läst får du gärna ta upp det i Upprop för en ny psykiatris facebookgrupp. Kommentarfältet är inte för debatt.

1 kommentar:

  1. Tusen tack för hjälpen med att sprida info om studien:)Jag är så tacksam över de som orkat och velat delge sina tankar och erfarenheter. Känns som att det det skulle kunna bli ett mycket meningsfullt resultat, fått in så många kloka tanka! Men skulle behöva många fler berättelser... så jag håller tummarna för att jag ska få in tillräckligt med material och är så glad över all hjälp jag kan få med spridning av info :)//Hälsningar Git-Marie E Looi

    SvaraRadera