5 juni 2016

Twitter och sommarlov.

Vi var några som skrev en debattartikel om behandlare på twitter, efter att ha upplevt att det då och då sker saker som är över gränsen för vad som är ok. Som jag också skrev lite om i mitt förra inlägg här på bloggen. Debattartiklen finns nu att läsa på Läkartidningens sida: Twittra men glöm inte patienterna.

I övrigt vill jag meddela att jag tar sommarlov från denna bloggen nu ett tag, struntar i alla lösa trådar och oavslutade tankar som jag tänkt ta sen nån gång. Kanske kommer den där gången, eller så gör den inte det. Jag drar mig tillbaka ett tag nu och ska fundera lite på var och hur jag vill fortsätta blogga och skriva. Just nu har jag lite för många kanaler och lite för rörigt huvud. Kanske räcker det med en sommar för att rensa. Kanske behöver jag förändra nåt med. Får se. Jag vet inte än. Men vi hörs, här eller nån annanstans. Förr eller senare.

Ha det fint, var ni än är och vad ni än gör i sommar.Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Kommentarfältet är inte för debatt. Vill du debattera kan du tex ta upp ämnet i Psykbubblan.

3 kommentarer:

  1. Hoppas du kommer igen. Men viktigast att du gör som du känner för. Go sommar!

    SvaraRadera
  2. Det samma och gald sommar.

    SvaraRadera